torsdag 28 maj 2009

58/365


Det gror i vårat växthus som står på balkongen. Härligt att se! Det är lite luktärt och lite sugar snaps. Hoppas det blir nåt. Det vore jättekul att kunna skörda lite sugar snaps till salladen i sommar.

tisdag 26 maj 2009

57/365


Det börjar bli lite roligt att leka utomhus med Theo. Han gillar att gunga och leka i sandlådan. Snart kanske vi kan ta fram hinken och spadarna, det kommer bli jättekul tror jag.

56/365


Ett stort ögonblick för lille pluppen. Han stod upp helt själv, fast med hjälp av leksaksförvaringen då. Men ändå, jätteduktigt. Man får bortse från den otroligt apiga bildkvaliten bara. Mamman var så exalterad att hon inte kunde hålla kameran stadigt :)

söndag 24 maj 2009

55/365


Roligast just nu är att sitta i Nalle Puh-bilen och jaga Liberobollen som mamma eller pappa skjuter. Han får iväg med en jäkla fart den lille busen. Han försöker också skjuta bollen själv med högerfoten men det går inte alltid så bra.

söndag 3 maj 2009

54/365

Det här trädet har jag gått förbi så många gånger när jag promenerat på Spikön, och tänkt att det där trädet gillar jag trots att det ser helt förvridet och dött ut, konstigt att de inte hugger ner det. Nu vet jag varför. Det är inte dött, det är i allra högsta grad levande.

lördag 2 maj 2009

53/365


Briofisken har underhållit Theo en stund idag. Det är mkt spännande att titta när mamma drar runt på den. Att dra själv är inte så lätt tyvärr. Även Mitzi var intresserad av fisken. Multifunktionella grejer är så jäkla bra!

Fisken inhandlades på Nostalgimässan i april. KusinJ prutade snällt åt mig. Fick den för 200. Var det inte så kusinJ? Jag tror minsann att jag ska sätta upp en hylla i Theo's rum för enbart Brioleksaker. Han har inte så många än men det lär bli fler, om jag känner mig själv rätt.